Vakantie

Luister, het klopt dat ik het hier gemaakt heb. Daar was geen woord van gelogen. Het is alleen…  Probeer nou even gewoon te luisteren in plaats van er telkens doorheen te kwekken. Nee…. Ik wil niet onaardig doen. De reden waarom ik jullie dit jaar niet met mijn vakantie kom opzoeken is dat ik het te druk heb. Jullie hier…..jullie hier laten komen is te duur, dat snap je toch wel? …. Natuurlijk. Het is voor mij ook een teleurstelling…. Hee, val me nou eens een keer niet in de rede! Ja, moeder, dat was onaardig. Dat kan ik soms; onaardig zijn. Hier is het heel normaal om soms onaardig te zijn. Wat? Ja, ik weet dat al mijn broers meer geld opsturen. Bevalt mijn toon niet…? Excuus. Ik kom dit jaar….laat me het nou even uitleggen ja? Niet huilen, alsjeblieft. Ik kom dit jaar niet omdat ik daar geen zin heb. Daar ben je even stil van he? Dit jaar wil ik twee weken in mijn zwembroek in een luxe resort rondhangen. Deze vakantie wil ik alleen maar in de rede gevallen worden door losbandige vrouwen en verveelde barkeepers. Doe de groeten aan mijn vader, zeg hem dat het goed met me gaat. Ik moet nu ophangen want ik ga mijn koffers pakken.  

Reacties zijn gesloten.