Succes

Afbeelding Mijn goede voornemen is om van 2014 een absurd succesvol jaar te maken. Ik ga voor het ultieme geluk. Ik neem niet met minder genoegen dan een nieuwe baan waarin ik gemakkelijk veel geld verdien en ik tijd overhoud voor nieuwe vrienden die mij op handen dragen. Waarom? Omdat het in de sterren boven onze mooie stad geschreven staat en het dus in de Leidse lucht hangt: dit is een perfect jaar om met iets nieuws te beginnen.

Gelukkig ben ik niet de enige die er waanzinnig veel zin in heeft want de hele stad barst bijna uit elkaar van de positieve energie. In de Meelfabriek wordt bijvoorbeeld de spannende soapserie StartUp opgenomen dat over voor jezelf beginnen gaat. Ongetwijfeld is dit de opmaat voor een nieuwe bloeiperiode voor dit schitterende gebouw en een veelbelovend begin voor Leiden als mediastad. Misschien ontstaat er hierdoor wel een losbandige sfeer in Leiden en verplaatst de Gooise matras zich naar onze grachtengordel! Jammer dat ik niet door de audities ben gekomen, want volgens mij betaalt het best goed.

Ook heerlijk dat we in de gemeentelijke politiek een nieuw begin kunnen maken want in Maart zijn er verkiezingen. Dan kunnen we eindelijk de bezem door het stadhuis halen. Weg met het crisis-denken en gezeur. Het is tijd om met volle kracht vooruit te gaan met een verse ploeg bestuurders. Ik zal de verkiezingslijst nog eens goed doornemen en als er niemand is met een frisse blik, zit er niets anders op dan mezelf ook verkiesbaar te stellen. Politiek bedrijven is volgens mij helemaal niet zo moeilijk en het schuift wel goed.

Dat er een positieve wind door de stad waait is overal te voelen. Men durft weer te ondernemen. Het veelbelovende Aalmarktproject is bijvoorbeeld bijna af en er gaat eindelijk ook iets moois gebouwd worden in het gat van Van der Putte. In 2014 is echt alles mogelijk. Als je dit moeilijk te geloven vindt en je ziet het somber in kan je altijd mij inhuren als positiviteitsgoeroe. Daar help je in ieder geval mij mee vooruit want ik ben niet goedkoop.

Alles wijst er dus op dat dit een geweldig jaar wordt. Voor mij in ieder geval wel. En als het allemaal aan het einde van het jaar anders is gelopen beginnen we  toch gewoon weer opnieuw in 2015? Dan gaan we voor nog ultiemer geluk en nog fijnere vrienden. Dat is het leuke aan opnieuw beginnen, je kunt het zo vaak doen als je wilt. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s